Ajax

Nouri verhuist deze zomer naar nieuwe woning

15 mei 2019, 20.50 uur

Whatsapp

Ajax pakt tegen De Graafschap in Doetinchem vanavond de 34e landstitel. En deze dragen zij op aan Abdelhak Nouri, die nummer 34 droeg. Het blijft een gemis, maar Nouri maakt het naar omstandigheden goed en gaat aanstaande zomer verhuizen, zo vertelt zijn familie aan de NOS.

Abdelhak Nouri gaat deze zomer verhuizen naar een nieuwe woning, dichterbij zijn ouders. Dit maakt de zorg voor zijn familie een stuk makkelijker. 'Ze zijn begonnen met slopen en rond augustus moet het klaar zijn. Tot die tijd verblijft Abdelhak, mits zijn gezondheid het toelaat, in het huidige verzorgingstehuis', vertelt zijn broer aan de nieuwszender. 

Nouri werd de afgelopen wedstrijden al flink geëerd, maar deze wedstrijd in het bijzonder. 'Het is vandaag wedstrijddag 34. Mijn laatste wedstrijd in dit geweldige shirt. Laten we het doen voor onze vriend', schrijft Frenkie de Jong onder een foto van hen samen op Instagram. 

Zijn broer laat weten alle steun van over de hele wereld erg te waarderen. Hij zegt te genieten van het succes van Ajax, maar 'het blijft moeilijk om te zien dat zijn team, zijn club en zijn fans successen boeken, want hij ontbreekt nog steeds. Maar door alle steun van iedereen wordt het stukje gemis gecompenseerd.'

Whatsapp