Start van hoofdcontent

Stad

nl

Penthouse in Pontsteiger te koop voor 8 miljoen euro

5 juni 2019, 16.51 uur · Foto: Funda

Een penthouse in een prestigieus bouwproject met een schitterend uitzicht over het IJ en zo'n 470 vierkante meter tot je beschikking. Voor de 'schappelijke' prijs van 8 miljoen euro is 'ie van jou.

Nadat u wakker bent geworden in een van de vier slaapkamers, kunt u sporten in de privé-sportschool of mediteren in de yoga- en meditatieruimte. Om daarvan bij te komen is er een sauna tot uw beschikking. 

Lees ook: Gluren bij de buren: toekomstige bewoners nemen kijkje bij Pontsteiger

Meer een buitenmens? Dan is er op de 25e etage van de Pontsteigertoren een persoonlijke patio tot uw beschikking. Met 35 vierkante meter is deze ongeveer net zo groot als drie studentenkamers bij elkaar. Ook aan uw voertuigen is gedacht: er is plaats voor twee auto's (een voor de boodschappen) en een aanlegsteiger voor een sloepje. 

De Pontsteiger is een prestigieus bouwproject in de Houthavens in West. De bouw startte in 2014 en de woningen van verschillende grootte zijn vanaf vorig jaar opgeleverd. De Pontsteiger is een van de hoogste woontorens van Amsterdam en heeft het aangezicht van de stad flink veranderd. Vanaf vele plekken is de toren goed te zien.