Stad

Kassastoring bij Albert Heijn; winkels gaan weer open

25 juni 2019, 07.07 uur · Aangepast 25 juni 2019, 13.00 uur

Whatsapp

Door een grote landelijke storing was het bij Albert Heijn tijdelijk niet mogelijk om af te rekenen. Inmiddels is het weer mogelijk om aan de kassa te betalen.

Door de storing moesten sommige filialen hun deuren sluiten. Dit zijn voornamelijk de supermarkten zonder selfscan kassa's. De boodschappen kunnen namelijk wel gewoon afgerekend worden bij de selfscan. Ook de Albert Heijn-to-go is open.

Dicht
De Albert Heijn aan het Bos en Lommerplein is door de storing even helemaal niet open geweest. 'We hebben geen idee waar de storing vandaan komt. Niemand kan afrekenen dus wij blijven voorlopig dicht', aldus een medewerker eerder vandaag tegen AT5.

De supermarktketen heeft nog geen idee waardoor de storing wordt veroorzaakt. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Zodra deze verholpen is zullen alle winkels weer gewoon openen. 

Niet de eerste keer
Twee weken geleden werd de Albert Heijn ook al getroffen door een grote pinstoring, waardoor klanten alleen met contant konden betalen. Dit zorgde die avond voor lange rijen bij de pinautomaten en achtergelaten boodschappen. 

Whatsapp