Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax oefent ook tegen Basaksehir, Watford en Panathinaikos

25 juni 2019, 09.08 uur · Aangepast 27 juni 2019, 10.48 uur

Het seizoen van Ajax is gisteren in De Lutte in Overijssel begonnen met een trainingskamp. Aan de voorbereiding voor het komende voetbaljaar zijn drie oefenwedstrijden toegevoegd.

Ajax zal spelen tegen het Turkse Basaksehir op 14 juli, vier dagen later tegen het Engelse Watford en weer vier dagen later tegen Panathinaikos. De wedstrijden tegen de Turken en de Engelsen worden gespeeld tijdens de trainingsstage in Oostenrijk gespeeld. 

Oldenzaal
De eerste wedstrijd van het seizoen is tegen de amateurs van Quick '20 in Oldenzaal. De zaterdag erop is het Deense Aalborg de tegenstander, ook dat duel wordt gespeeld in Oldenzaal. Na deze wedstrijd wordt het trainingskamp in De Lutte afgesloten.

Oostenrijk
Op zaterdag 6 juli is Anderlecht de tegenstander, die wedstrijd is op sportpark De Toekomst. Als er meer spelers van vakantie of de grote toernooien zijn terruggekeerd gaat de Ajax-selectie naar Bramberg in Oostenrijk. Daar zullen ze zaterdag 13 juli aankomen, een dag later is de wedstrijd tegen Basaksehir en vier dagen later is Watford daar de tegenstander. Een dag later keert de selectie terug naar Amsterdam.

Oefenwedstrijden Ajax:

  • Dinsdag 25 juni, 19.00 uur: Ajax - Quick '20 in Oldenzaal: 11-2
  • Zaterdag 29 juni, 12.00 uur: Ajax - Aalborg in Oldenzaal
  • Zaterdag 6 juli, 19.00 uur: Ajax - Anderlecht in Amsterdam
  • Zaterdag 14 juli, 17.00 uur: Ajax - Basaksehir in Mittersill (Oostenrijk)
  • Donderdag 18 juli 18.00 uur: Ajax - Watford in Saalfelden (Oostenrijk)
  • Maandag 22 juli: Ajax - Panathinaikos in Amsterdam