Start van hoofdcontent

Stad

nl

De Zwoele Stad: Jeroen Pauw en Roxeanne Hazes over hun ervaringen met drugs

15 juli 2019, 20.00 uur · Aangepast 17 juli 2019, 18.17 uur

Vandaag start AT5 weer met een nieuw seizoen van De Zwoele Stad! De zomerse talkshow van AT5 strijkt dit jaar neer op verschillende plekken in de stad, zoals Het Badhuis in Oost en Het Sieraad in West. Op deze locaties houden we de komende weken spraakmakende interviews met een keur aan gasten.

Vandaag trappen we af vanaf het terras van Het Badhuis met presentator Jeroen Pauw en zangeres Roxeanne Hazes.

Drugs
Het gesprek gaat onder meer over het gebruik van drugs. 'Ik ben wel eens bij Paradiso geweest en dan denk ik  "Ooooh, wat ben ik bij een ongelofelijk concert geweest", dat dan de volgende dag helemaal in de raffels werd geschreven in de krant en dat ik dat allemaal niet in de gaten had', aldus Jeroen Pauw.

'Sommige dingen maken het leven mooier en sommige dingen zorgen dat je soms een heel klein beetje de controle verliest en dat is helemaal niet erg', zegt hij.

Met haar moeder
Roxeanne Hazes nam haar eerste jointje samen met haar moeder. 'Ik wilde dat graag en toen gingen we samen naar een coffeeshop, maar het viel echt onwijs tegen.'

Kijk hieronder de hele aflevering van De Zwoele Stad.

AT5

De presentatie is dit seizoen afwisselend in handen van Waldy van Geenen, Anneloes Mullink, Cecile van de Grift en Ronald Olsthoorn. 

De Zwoele Stad op AT5
Vanaf maandag 15 juli dagelijks om 17.15, 18.15, 20.15 en 23.15 uur op AT5 of via AT5.nl/zwoelestad