Ajax

Overmars erkent interesse Real maar denkt dat Donny van de Beek blijft

13 augustus 2019, 23.19 uur

Whatsapp

Directeur voetbalzaken bij Ajax, Marc Overmars, rekent erop dat Donny van de Beek dit seizoen bij Ajax blijft, ondanks de nadrukkelijke interesse van Real Madrid.

Voor de camera van Ziggo Sport erkende Overmars dat er zeer concrete interesse is vanuit Spanje. Maar toch denkt hij dat Van de Beek zeker nog een jaar het rood-wit zal dragen.

'Goede hoop'
Met de middenvelder is afgesproken dat er voor een bepaalde datum duidelijkheid moet zijn over zijn toekomst. 'Ik denk dat dit niet lang duurt en ik heb goede hoop dat het positief zal aflopen. We hebben onze zaakjes goed op orde, het team staat er in grote lijnen al. We gaan ook niet meer op zoek naar andere spelers', aldus Overmars voorafgaand aan de wedstrijd tegen PAOK Saloniki.

Na afloop van de wedstrijd was het Donny van de Beek zelf die weer reageerde op de woorden van Overmars. 'Die kans is er zeker. Maar er is nog niks zeker. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt.'

Contract Veltman verlengen
Overigens is Ajax bezig om het contract van Joël Veltman te verlengen. De verdediger wilde eigenlijk een transfer maken, maar die kwam er tot nog toe niet. 'We hebben hem nu nodig. We zullen er alles aan doen om dat op een nette manier voor elkaar te krijgen', aldus Overmars.

Ajax won vanavond met enige moeite van PAOK Saloniki. APOEL Nicosia is nu de laatste horde die genomen moet worden om het hoofdtoernooi van de Champions League te bereiken.

Whatsapp