Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Ajax - Valencia is ook te zien in de bios

6 december 2019, 11.07 uur · Aangepast 6 december 2019, 11.40 uur · Door Redactie

Het duel tussen Ajax en Valencia is op 10 december niet alleen te volgen vanuit de Arena en in de Ziggo Dome. De wedstrijd is ook te zien op een groot scherm in bioscoop Pathé Arena. 

De ontknoping van de groepsfase is al maanden stijf uitverkocht. Maar voor wie niet in het stadion plaats kan nemen, zijn er toch manieren om het spel van de Ajacieden goed te zien. 

Want zowel Ziggo Dome als Pathé Arena houdt een Viewing Party voor fans die liever niet thuis op de bank naar de wedstrijd kijken.

Het wordt heel erg spannend: dinsdag moet blijken of de Ajacieden erin slagen om te overwinteren in de Champions League. Als Ajax wint of gelijk speelt tegen Valencia is de ploeg van Erik ten Hag sowieso door.

Maar het kan gek genoeg ook nog misgaan. Als Ajax thuis verliest dan is de club afhankelijk van de uitslag van Chelsea-Lille. Als de Londenaren winnen, en dat ligt het meest voor de hand, is Ajax derde en gaan ze na de winter verder in de Europa League. Mocht Lille het gelijk weten te houden of zelfs te winnen dan gaat Ajax alsnog door in de Champions League.

Herres

Tijdens het feestje in Ziggo Dome treden diverse artiesten op om de supporters een beetje op te warmen. Onder meer Sevn Alias - bekend van de hit 'Herres'- staat dan op de planken. Er zijn nog een paar kaartjes voor in de Ziggo Dome.

De wedstrijd begint op dinsdag 10 december om 21.00 uur.