Start van hoofdcontent

112

nl

Artiestenduo valt naar beneden tijdens act kerstcircus in Carré

3 januari 2020, 19.08 uur · Aangepast 3 januari 2020, 22.17 uur · Door Redactie

Tijdens een voorstelling van het Wereldkerstcircus in Carré zijn twee artiesten van grote hoogte naar beneden gevallen. De show is per direct geannuleerd. 

Beeld via WhatsApp

Het voorval gebeurde rond 18.50 uur. Volgens de politie is  het duo van 10 meter hoogte gevallen. Meerdere ambulances en een traumateam zijn daarom opgeroepen naar Carré. 

Sky Angels

Het Wereldkerstcircus meldt dat er iets gebeurd is tijdens de act 'Sky Angels'. 'De brandweer en medische assistentie zijn aanwezig in de zaal, uit voorzorg zijn de mensen naar buiten gestuurd.'

Een van de artiesten lag volgens een ooggetuige bewusteloos op de vloer, maar volgens Henk van der Meijden, producent van het Wereldkerstcircus, waren beide artiesten na het incident bij kennis.

Inter Visual Studio/Stefan Roode

Uitverkocht

Carré was vanavond uitverkocht. Het publiek is inmiddels naar buiten geleid. De straat is intussen ruim afgezet, om ruimte te geven aan de ambulance. 

In het theater wordt er drie keer per dag een kerstshow gegeven: om 12 uur, 16 uur en 20 uur. De woordvoerder van Carré kan nog geen commentaar geven. 

Monte Carlo

De artiesten van Sky Angels hebben hun show al in meerdere grote circussen opgevoerd. Zo stonden ze eerder in het circus van Monte Carlo.