Start van hoofdcontent

112

nl

Meisje (1) gewond na ruzie vader met ongeduldige maaltijdbezorger

21 februari 2020, 11.40 uur · Aangepast 21 februari 2020, 16.12 uur · Door Redactie

Een meisje van 1 jaar is gisteravond lichtgewond geraakt bij een ruzie die haar vader kreeg met een maaltijdbezorger. De bezorger sloeg het ruitje van de deur in, dat glas raakte een hand van het meisje. De maaltijdbezorger is even later gearresteerd op de Kinkerstraat.

Dit gebeurde gisteravond bij een woning in de Rivierenbuurt. Het gezin had eten besteld wat om 20.30 uur werd gebracht. 'Naar zijn zin wordt er blijkbaar niet snel genoeg opengedaan, want even later blijft hij langdurig aanbellen', aldus de vader tegen AT5.

Quote

'Hij sloeg het tasje met eten op de grond, neemt een dreigende houding aan en maakt amok'

Bewoner rivierenbuurt

De vader, die op 3-hoog woont, liep met zijn dochter op zijn arm naar beneden en sprak de maaltijdbezorger bij het openen van de deur aan omdat hij volgens hem 'langdurig en indringend' zou hebben aangebeld. 

Dit pikte de maaltijdbezorger blijkbaar niet. 'Hij sloeg het tasje met eten op de grond, neemt een dreigende houding aan en maakt amok'. De bewoner deed vervolgens snel de deur dicht, waarna de maaltijdbezorger het raampje van de deur insloeg. Door de rondvliegende glasscherven raakte het meisje gewond aan haar hand. 

De ingeschakelde politie heeft de maaltijdbezorger bij de zaak op de Kinkerstraat, waar de man werkte, aangehouden. De woordvoerder laat weten dat de verdachte maaltijdbezorger, een 21-jarige man, vast zit en nog gehoord moet worden.