112

NL
V

Zwaargewonde bij steekpartij Venserpolder

18 april 2020, 19.31 uur · Aangepast 19 april 2020, 07.51 uur · Door Redactie

Bij een steekpartij op de Agatha Christiesingel in Zuidoost is vanavond een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis.

Inter Visual Studio / Vivian Tusveld

Het slachtoffer werd op straat aangetroffen. Voor de hulpverlening is ook een traumateam opgeroepen. Na de reanimatie is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Beelden

Op sociale media gaan beelden van het incident rond. Op één van de video's is te zien dat twee personen ruzie hebben op straat en dat het slachtoffer wordt gestoken. Hij zakt even later in elkaar. Kort daarna rijdt er een auto weg. Naast het slachtoffer blijft er ook nog een andere persoon achter. 

Op één van de andere video's roept een persoon die in een auto zit: 'Mannen gaan dede (dood) hier in de Bims (Bijlmer).' Hij richt zijn camera vervolgens op het slachtoffer. Op de achtergrond zijn toeterende auto's te horen. 

De politie zegt op de hoogte te zijn van de beelden. De recherche doet ter plaatse onderzoek. Getuigen die nog niet met agenten hebben gesproken, worden verzocht te bellen met 0900-8844.