Start van hoofdcontent

112

nl

Auto die werd gebruikt bij dodelijke schietpartij Panamalaan gestolen in Zuidoost

5 mei 2020, 13.50 uur · Door Redactie

De BMW die zondagnacht mogelijk gebruikt is bij de dodelijke schietpartij op de Panamalaan, is de avond daarvoor gestolen in Zuidoost. Verder bestaat er nog steeds veel onduidelijkheid over het schietincident waarbij een 29-jarige Amsterdammer om het leven kwam.

De grijze BMW werd brandend aangetroffen in de Frans de Wollantstraat op enkele tientallen meters afstand van waar het slachtoffer van de schietpartij gevonden werd. De politie gaat er daarom vanuit dat de auto bij het incident gebruikt is, al is niet duidelijk op welke manier.

Veel onduidelijk

Ook is niet duidelijk hoeveel mensen er betrokken waren bij de schietpartij. De politie heeft daarover verschillende verklaringen gekregen van getuigen. Zo zouden er één of mogelijk meerdere personen bij het neergeschoten slachtoffer op de kruising van Panamalaan en de Borneolaan gestaan hebben. Mogelijk is er daarna een vluchtscooter gebruikt.

Mensen die meer weten over de schietpartij, of mensen die de BMW eerder hebben zien rondrijden, kunnen contact opnemen met de politie.