Stad

Stel al jouw vragen over het coronavirus aan viroloog Menno de Jong

15 september 2020, 11.45 uur · Aangepast 15 september 2020, 12.03 uur · Door Redactie

Whatsapp

Het coronavirus is opnieuw bezig aan een opmars. Ondanks dat de besmettingen toenemen, blijft het aantal mensen dat in het ziekenhuis wordt opgenomen laag. De ontwikkelingen roepen weer veel vragen op. Deze week schuift viroloog van het Amsterdam UMC en lid van het Outbreak Management Team (OMT) Menno de Jong opnieuw bij ons in de studio aan om tijdens een Q&A al jouw vragen te beantwoorden.

Altijd al dingen willen weten over het coronavirus, maar het antwoord nog niet kunnen vinden? Dan heb je nu de mogelijkheid om professor Menno de Jong van het Amsterdam UMC jouw vraag voor te leggen. 

Stuur jouw vraag naar [email protected]. Het wordt enorm gewaardeerd als je van jezelf een filmpje wil maken die wij in de uitzending kunnen laten zien. De vragen mogen over praktische zaken rondom het coronavirus gaan, maar ook medische en/of virologische vragen zijn welkom.

Zet in het onderwerp van jouw mail 'Q&A corona', dan weten we dat jouw vraag mee mag in onze uitzending. De Q&A zal eind deze week op al onze kanalen te zien zijn. Meer informatie volgt daar nog over. 

Whatsapp