Start van hoofdcontent

Stad

nl

Liverpool traint kort bij RAP in Amstelveen: 'Je voelt je weer even een klein jongetje'

21 oktober 2020, 16.32 uur · Aangepast 21 oktober 2020, 17.28 uur · Door Redactie

Bewoners van Amstelveen keken vanmiddag raar op: plotseling reed daar de spelersbus van Liverpool FC langs, gevuld en wel, voor een korte training bij sportvereniging RAP. Na iets meer dan een half uur was de volledige ploeg alweer vertrokken.

Iets na twaalf uur arriveerden de spelers bij het complex, vertelt het hoofd jeugd van RAP aan AT5. Het volledige sportcomplex werd direct afgezet. 'Met militaire precisie kwamen ze hier aan, hebben ze een warming up gedaan, een rondo, en toen zijn ze weer terug naar het hotel gegaan.' De beveiliging zorgde ervoor dat er rustig getraind kon worden.

'Gewoon gaaf'

Door de omgeving werd verbaasd gerageerd, toen het 15e eltal van RAP een foto van Liverpool-trainer Jürgen Klopp op Twitter deelde, met de tekst: Our new head coach. Het hoofd van de jeugdtteams is nog steeds onder de indruk: 'Salah, Mané, dat soort spelers. Firmino, ja en dan natuurlijk zo'n grootse trainer Jürgen Klopp die op een paar meter afstand van je staat. Ja, dat blijft gewoon gaaf. Dan voel je je weer even een klein jongetje.'

Ajax neemt het vanavond op tegen Liverpool FC in de groepsfase van de Champions League. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938