112

NL
V

Groot aantal Rolex-horloges gestolen uit winkel aan het Singel

22 oktober 2020, 16.19 uur · Aangepast 22 oktober 2020, 16.56 uur · Door Redactie

Inbrekers hebben vannacht een groot aantal dure merkhorloges gestolen uit een winkel aan het Singel in het centrum. Dat gebeurde nadat er een ruit kapot werd gemaakt.

De horlogewinkel na een poging tot inbraak in februari.

De eigenaar van de winkel heeft op een forum over horloges een lijst geplaatst. Daaruit blijkt dat er vooral Rolex-horloges zijn gestolen. Ook hebben de daders horloges van Cartier en Patek Philippe meegenomen. 

Via Instagram liet de winkel weten dat er vannacht 'onverwachte bezoekers' langs zijn gekomen. Op een foto is te zien dat de winkelruit kapot geslagen is.

De politie zegt dat er rond 4.50 uur een melding binnen kwam over de inbraak. De melder zei dat er een ruit werd vernield, toen agenten ter plaatse kwamen bleken er ook horloges te zijn meegenomen.

In februari ging er nog een explosief bij de winkel af. De daders konden de winkel toen echter niet in komen en ze gingen er zonder buit vandoor.

Het gaat om de zaak Amsterdam Vintage Watches van Jasper Lijfering, die regelmatig op Youtube vertelt over het reilen en zeilen van zijn werk en zaak.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938