Stad

NL
V

Politie tast nog altijd in het duister over dood 34-jarige vrouw Reigersbosdreef: 'Alle scenario's open'

30 oktober 2020, 11.12 uur · Aangepast 30 oktober 2020, 18.30 uur · Door Redactie

Het is nog onduidelijk hoe de 34-jarige vrouw die gisteren om het leven is gekomen op de Reigersbosdreef in Zuidoost. Een politiewoordvoerder vertelt dat het onderzoeksteam geen idee heeft wat er exact gebeurd is. 'We houden rekening met alle scenario's. Het kan zijn dat ze is aangereden, maar ze zou ook mishandeld kunnen zijn en ook zelfdoding kunnen we niet uitsluiten'.

Rond 20.00 uur werd de vrouw gevonden op straat. Ze lag op de rijbaan en is later aan haar verwondingen bezweken. Politiemensen uit het dichtbij aanwezige politiebureau Remmerderplein verleenden direct eerste hulp waarbij ook is gereanimeerd. Het slachtofferr overleed ter plekke.

Op dit moment is het niet duidelijk hoe de vrouw zo gewond is geraakt. Camerabeelden worden door rechercheurs bestudeerd en op dit moment zijn er nog geen getuigen gehoord die opheldering hebben kunnen geven. 

Dashcams

Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Dashcams zouden ook meer informatie kunnen geven. Daarom hoopt de politie dat automobilisten met een dashcam die donderdagavond rond 19.30 uur in de omgeving van de Reigersbosdreef hebben gereden worden de beelden bekijken en die delen met de recherche. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938