112

NL
V

Politie vermoedt dat overleden vrouw Reigersbos aangereden is

4 november 2020, 09.57 uur · Aangepast 4 november 2020, 12.30 uur
Door Redactie · Foto: Inter Visual Studio

De 34-jarige vrouw die afgelopen donderdag om het leven kwam op de Reigersbosdreef in Zuidoost, is waarschijnlijk overleden door een aanrijding. De automobilist zou daarna zijn doorgereden, hij reed vermoedelijk in een Volkswagen Golf.

Het lichaam van de vrouw werd donderdagavond rond 20.00 uur gevonden. 'Het is voor de recherche nog steeds niet duidelijk wat er die avond is gebeurd met het slachtoffer, maar er wordt op dit moment sterk rekening mee gehouden dat er een aanrijding heeft plaatsgevonden.'

Bij de aanrijding zou volgens de politie mogelijk een 'getunede' Volkswagen Golf 5 of 6 zijn betrokken. De auto zou een blauwe of donkere kleur hebben. De recherche vraagt of er mensen zijn die weten of er zo'n auto onlangs schade heeft opgelopen. 

Ook wordt er nog gezocht naar beelden die in de uren voor de aanrijding op of rond de Reigersbosdreef zijn gemaakt, bijvoorbeeld door de dashcam van een andere automobilist.

Familie en vrienden van het slachtoffer zijn inmiddels een inzamelingsactie gestart voor haar begrafenis. 'De wereld is een vrolijke ziel kwijtgeraakt. Zij laat een zoon, ouders, twee zussen en twee broers achter.'

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938