Start van hoofdcontent

Misdaad

NL
V

Controle op parkeerplaats Osdorp leidt tot vondst drugslab

18 november 2020, 21.03 uur · Aangepast 18 november 2020, 21.23 uur · Door Redactie

De politie heeft afgelopen donderdag een drugslab aangetroffen in Hoofddorp, ook namen agenten een grote partij drugs, 80.000 euro en drie auto's in beslag. Maar de grote drugsvangst begon met een controle op een parkeerplaats in Osdorp.

Het aangetroffen drugslab - Politie Amsterdam

Op die parkeerplaats aan de Zuidermolenweg stonden drie mannen die zich verdacht gedroegen. Agenten die de mannen zagen staan besloten tot een controle. Zij bleken een groot bedrag aan contanten en een blok hasj bij zich te hebben. Een van de voertuigen van de mannen bleek voorzien te zijn van een verborgen ruimte.

Onderzoek in de zaak leidde de recherche naar een bedrijfspand aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp, waar een vreemde geur hing. Een hondengeleider van de politie ging met haar hond het pand binnen. Zij raakten beiden onwel door de chemische dampen. Collega's van de politieagent arresteerden in het pand vier mannen.

Van de zeven verdachten zitten er zes nog vast. De politie onderzoekt de herkomst van het geld en de exacte betrokkenheid van de alle verdachten. De onwelgeraakte agent en politiehond maken het inmiddels weer goed.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938