Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

Viering jaarwisseling op Museumplein live te volgen op AT5

20 november 2020, 12.00 uur · Aangepast 20 november 2020, 12.49 uur · Door Redactie

Het Museumplein is dit jaar het decor van de centrale viering van de  jaarwisseling en van het nationale aftelmoment naar 2021. Tijdens de show wordt er teruggeblikt op het jaar 2020. De viering is live te volgen via AT5. 

AT5 / Luuk Koenen

Het avondprogramma is gevuld met muziek entertainment en dans. Burgemeester Halsema kijkt uit naar de viering van de jaarwisseling. 'Ik ben blij dat we dit moeilijke jaar toch nog enigszins feestelijk kunnen  afsluiten. Iedereen heeft wel genoeg van dit jaar en smacht naar een goed en vooral gezond nieuw jaar.'

Geen Amsterdammers aanwezig

Door de coronamaatregelen is het zeer waarschijnlijk niet mogelijk voor Amsterdammers om fysiek aanwezig te zijn bij de viering. Als de situatie het toelaat, zal een klein aantal Amsterdammers dat dit jaar
een bijzondere bijdrage heeft geleverd, worden uitgenodigd

Voor de kleinere Amsterdammers is er een kinderprogramma eerder op de avond. Tijdens de 'countdown ceremony' wordt de aftelklok feestelijk gestart.

De viering begint om 22:30 uur en wordt mede vormgegeven door Amsterdams talent. Het programma is live te volgen via AT5 en AT5.nl. Het nationale aftelmoment is ook live te zien bij de NOS op NPO 1.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938