Stad

NL
V

Postbezorger Pamuk overweldigd door hartverwarmend kerstgeschenk van buurtbewoners

24 december 2020, 20.30 uur · Aangepast 24 december 2020, 21.46 uur · Door Redactie

Pakketjesbezorgers hebben het in de coronatijd behoorlijk druk gehad. Ook bezorger Pamuk leverde elke dag maar liefst 300 pakjes af. Hoog tijd om hem met kerst eens in het zonnetje te zetten, zo vonden bewoners van het Amstelkwartier.

De pakketjes zijn met de kerstdagen niet aan te slepen. Maar postbezorger Pamuk heeft het eigenlijk al het hele jaar druk. Toch komt hij altijd langs met een glimlach op zijn gezicht, vertellen de initiatiefnemers van de actie in een video. En dat kunnen ze erg waarderen.

'Eindelijk een pakketje voor jou'

De bewoners van het Amstelkwartier droegen dan ook graag bij aan het geschenk. 'Wauw, oh shit!', roept Pamuk uit, als hij ziet hoeveel namen er op de kaart staan. Maar als hij het cadeau ziet, staat hij pas echt met de mond vol tanden. 

De initiatiefnemers hebben namelijk maar liefst 4060 euro opgehaald voor Pamuk. 'Je hebt ook heel veel pech gehad met je auto, met je motorblok', verklaart een van hen. En dat is nog niet alles: de postbezorger krijgt ook nog een bos bloemen en een kerstpakket, vol met hapjes die hij lekker vindt. 'Eindelijk een pakketje voor jou!'

Beeld via WhatsApp

De hele buurt heeft vanaf het balkon meegekeken naar het liefdevolle moment. Na een luid applaus, concludeert Pamuk spijtig dat hij nu niet iedereen knuffel kan geven. 

Beeld via Whatsapp

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938