Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

Dode en gewonde bij schietpartij in West

14 februari 2021, 20.43 uur · Aangepast 23 september 2021, 09.56 uur · Door Redactie

Bij een schietpartij op hoek van de Van der Hoopstraat en het Van Limburg Stirumplein in West is vanavond een 29-jarige man om het leven gekomen. Een 35-jarige man raakte bij het incident gewond.

De schietpartij vond plaats rond 20.00 uur vanavond. Daarbij werden meerdere schoten gelost. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar het reanimeren van het 29-jarige slachtoffer mocht niet meer baten. Hij overleed op straat aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer dat gewond raakte is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar. De politie heeft de man inmiddels aangehouden en hij zal door de politie worden gehoord. Ook een andere man die betrokken was bij het incident is inmiddels aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht. Volgens de politie zijn de schoten vermoedelijk gelost vanwege een ruzie.

De schutter is direct na het incident op de vlucht geslagen. De politie hoopt dat getuigen zich zullen melden. Zo is er na het incident een voertuig vanaf de Van der Hoopstraat in de richting van de Van Hallstraat gereden. De politie hoopt dat er getuigen zijn die meer weten over dit voertuig of de vluchtroute.

AT5

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938