Start van hoofdcontent

Stad

NL
V

Politie onderzoekt video waarin Mocro Maffia-acteur jongen vraagt geslachtsdeel te tonen

24 maart 2021, 10.22 uur · Aangepast 24 maart 2021, 18.51 uur · Door Redactie

De zedenpolitie is een onderzoek gestart naar een video met de Amsterdamse acteurs Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20). In de video wordt een kijker van hun livestream geld geboden om zijn geslachtsdeel te tonen, wat hij uiteindelijk ook doet. De beelden worden veelvuldig gedeeld en volgens sommigen zou de jongen in kwestie minderjarig zijn.

In de video is te horen dat de fan "17 doezoe" (17 duizend red.) euro van Wahib zou krijgen, als hij zijn penis laat zien. Uiteindelijk doet de jongen dit ook voor het oog van alle kijkers van de livestream. Nadien barsten de twee acteurs in lachen uit: "Hij heeft gewoon zijn piemel laten zien", schatert Wahib.

Op sociale media wordt er schande gesproken van het tafereel. Voor NPO Zapp maakt Wahib het programma Teenage Boss. "De beelden die op social media circuleren van Bilal Wahib en Oussama Ahammoud zijn onacceptabel. BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment proberen we in contact te komen met de betrokkenen", laat BNNVARA op Twitter weten.

AT5 heeft de manager van Wahib en Ahammoud, Nathan Moszkowicz, om een reactie gevraagd, maar nog niets van hem gehoord. RTL, dat via Videoland Mocro Maffia uitzendt, verwijst naar het management van de acteurs en beraadt zich nog op een reactie.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938