Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Marcel van Roosmalen en Arco Gnocchi over bekerfinale: "Ik hoop op bloed aan de paal"

18 april 2021, 07.00 uur · Aangepast 18 april 2021, 11.40 uur · Door Redactie

Vanavond om 18.00 uur hoopt Ajax de Europese kater weg te spoelen en de KNVB-beker mee te nemen naar Amsterdam. Ajax neemt het op tegen de nummer vier van de Eredivisie: Vitesse. Ajax-fan Arno Gnocchi verwacht veel gedoe en penalty's en Vitesse-fan Marcel van Roosmalen een 2-0 overwinning.  

Vitesse kan vandaag de tweede KNVB-beker uit de clubgeschiedenis winnen. Voor Ajax zou het de twintigste keer worden. Arco Gnocchi, Ajax-fan en maker van de Pak Schaal Podcast, is er niet gerust op dat het een makkelijke wedstrijd wordt.

"In dit seizoen is niks gewoon. Ik denk wel dat we hem gaan winnen, maar het wordt weer veel gedoe met VAR, buitenspel, verlenging en discussie." Vitesse-fan Marcel van Roosmalen heeft minder twijfel: "Het wordt 2-0 voor Vitesse, geen twijfel."

Quote

"Het is de enige kans op een prijs. En die gaan we pakken" 

marcel van roosmalen

Gnocchi denkt dat de uitschakeling in de Europa League van afgelopen donderdag nog invloed heeft."Ik verwacht dat Ajax heel getergd uit het vliegtuig vanuit Rome is gekomen vrijdagochtend en denk dat Vitesse overgeconcentreerd aan de wedstrijd begint, want die hebben zo'n zestien weken hier naartoe geleefd." Van Roosmalen: "Nu Vitesse geen kampioen meer kan worden is dit de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Het is de enige kans op een prijs. En die gaan we pakken." 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938