Start van hoofdcontent

Stad

nl

Huisgenoten van uit raam gevallen jongen zijn vrijgelaten

14 mei 2021, 15.39 uur · Aangepast 14 mei 2021, 17.20 uur · Door Redactie

Beide huisgenoten van de jongen die afgelopen dinsdag is overleden na een val van drie hoog uit een raam op de Admiraal de Ruijterweg zijn vandaag vrijgelaten. De politie doet nog onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren en of er sprake is van opzet.

“We hebben de afgelopen dagen intensief onderzoek gedaan en op grond van de onderzoeksresultaten is het niet meer nodig de twee jongens vast te houden", vertelt een woordvoerder van de politie. Het onderzoek loopt nog verder. 

De twee huisgenoten werden dinsdag aangehouden. Een van hen moest volgens een buurvrouw geboeid meegenomen worden door de politie omdat hij erg emotioneel en overstuur was. Na ondervragingen zijn de huisgenoten vandaag weer vrijgelaten. 

Volgens buurtbewoners was het slachtoffer een student, die met medestudenten in het huis woonde. Dinsdagochtend viel de jongen uit het raam van drie hoog. Pogingen om de jongen te reanimeren mochten niet baten, hij overleed ter plekke.

Bloemen

Woensdag werden er bloemen neergelegd voor het huis van de jongen. "Het zag er heel serieus uit, omdat er veel politie was. Ik begin helemaal te trillen als ik erover nadenk", vertelde een buurtbewoner toen aan AT5/NH Nieuws.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938