Misdaad

NL
V

Slachtoffer schietincident Bos en Lommer uit het ziekenhuis

13 juni 2021, 15.35 uur · Aangepast 14 juni 2021, 12.27 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Aan de Juliana van Stolbergstraat in Bos en Lommer heeft zondagmiddag rond 15.05 uur een schietpartij plaatsgevonden. Eén persoon raakte daarbij gewond omdat hij zou zijn geslagen, maar hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldt een woordvoerder van de politie aan AT5/NH Nieuws

Het slachtoffer is niet geraakt door een kogel, maar raakte volgens de politie gewond omdat hij met een voorwerp is geslagen. . 

Een buurtbewoner zegt dat hij opeens schoten hoorde toen hij voetbal aan het kijken was. Hij zag drie jongens een man slaan. Volgens de bewoner zouden de jongens een pistool gebruikt hebben om te slaan. Daarna zou er een scooter aan zijn komen rijden waar één van de jongens op sprong en wegreed.

 

AT5

Getuigenoproep 

"Meerdere verdachten zijn ervandoor gegaan. Wij zijn naar hen op zoek en doen op dit moment sporenonderzoek", aldus de woordvoerder van de politie. Wat precies de aanleiding was voor het incident, wordt nog onderzocht.

Het zou om vier verdachten gaan die richting de Bos en Lommerweg zijn gevlucht. De politie zegt graag in contact te komen met getuigen van de schietpartij die iets gehoord of gezien hebben. Ook beelden van het incident zijn erg welkom. Getuigen kunnen zich melden via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938