Start van hoofdcontent

Stad

nl

Vier aanhoudingen na vechtpartij in Rembrandtpark, twee gewonden

24 juni 2021, 20.41 uur · Aangepast 25 juni 2021, 11.41 uur · Door AT5/NH Amsterdam

De politie heeft donderdagavond vier personen aangehouden die betrokken zouden zijn geweest bij een grote vechtpartij in het Rembrandtpark. Twee van hen zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Inter Visual Studio/Arjen Tushuizen

De politie kreeg rond 20.00 uur meerdere meldingen binnen over de vechtpartij. Getuigen melden tegen de politie dat er messen zijn gezien en dat twee mannelijke verdachten zijn gevlucht op een scooter. 

In het Rembrandtpark zelf troffen de agenten twee mannen aan, waarvan er één gewond is. De mannen worden aangehouden en de gewonde verdachte wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Groot mes

De twee mannen die gevlucht waren op de scooter werden aangetroffen op de Nachtwachtlaan. Daar zagen de agenten dat de mannen een groot mes bij zich hadden, de agenten trekken hierop hun vuurwapen en houden de mannen aan. Bij het fouilleren treffen ze nog een mes aan. Eén van de verdachten had verwondingen en is overgebracht naar het ziekenhuis. 

De verdachten zijn 20, 2 1 en 23 jaar oud. Twee van de vier liggen op dit moment nog in het ziekenhuis, de andere twee verdachten zitten nog vast. De politie roept getuigen op die wat gezien hebben om zich te melden. 

Inter Visual Studio

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938