Ajax

NL
V

Ajax "diep geraakt" door overlijden talent Noah Gesser

31 juli 2021, 11.08 uur · Aangepast 31 juli 2021, 14.48 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Het overlijden van 16-jarige talent Noah Gesser zorgt voor veel verdriet bij Ajax. De club is "diep geraakt" door het nieuws rond het tragische ongeval gisteravond in IJsselstein, waarbij ook Noah's broer Isay (18) omkwam.

AFC Ajax

"Ajax is diep geraakt door deze tragische gebeurtenis. De club wenst de naasten van Gesser alle sterkte bij het verwerken van dit onmetelijke verlies", schrijft de club op haar website.

Minuut stilte

Voorafgaand aan de oefenduels van Ajax 1  (vanmiddag om 16.00 uur tegen RB Leipzig) en Jong Ajax zal een minuut stilte worden gehouden voor Gesser. Daarnaast dragen de spelers van Ajax rouwbanden. Op sportcomplex de Toekomst worden de vlaggen halfstok gehangen.

Condoleances

Vanuit de hele voetbalwereld stromen nu condoleances binnen. Almere City, de club waar Gesser voor speelde voor hij naar Ajax kwam, laat weten "verslagen" te zijn.

"Met verslagenheid hebben wij vanmorgen kennis genomen van het overlijden van jeugdspeler Noah Gesser en zijn broer. Noah speelde tussen 2015 en 2017 in de jeugdopleiding van Almere City FC. Wij wensen ouders en nabestaanden veel sterkte met het verwerken van dit immense verlies", twittert de club.  Op twitter spreken o.a. PSV en FC Utrecht hun medeleven uit.

Ook vanuit het buitenland wordt er gereageerd op het nieuws, zoals bijvoorbeeld door Real Madrid. "We willen ons medeleven betuigen aan zijn familie en geliefden, zijn teamgenoten en zijn club."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938