Stad

NL
V

Schietpartij tijdens feest in Zuidoost, slachtoffer (35) in kritieke toestand

1 augustus 2021, 08.33 uur · Aangepast 1 augustus 2021, 11.58 uur
Door Redactie · Foto: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Een 35-jarige man is rond 6.00 uur vanmorgen neergeschoten in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Zuidoost. De politie laat weten dat er een feest gaande was tijdens de schietpartij.

Meerdere ambulances, de brandweer en een mobiel medisch traumateam werden opgeroepen. Het slachtoffer is met behulp van een ladderwagen van de brandweer uit het pand gehaald. 

Het slachtoffer is volgens de politie zwaargewond geraakt. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en verkeerde vanmorgen nog in kritieke toestand.

De schutter is nog niet aangehouden. De omgeving en het pand zijn afgezet door de politie. De forensische opsporing is ook aanwezig om te achterhalen wat er vanmorgen is gebeurd. 

De politie vraagt getuigen zich te melden. "Dat geldt ook voor mensen die beeldmateriaal hebben van zowel voorafgaand, tijdens als na het moment waarop is geschoten. Uw informatie is van groot belang om duidelijkheid te krijgen over de toedracht, aanleiding en betrokkene(n) van het schietincident", laat de politie weten.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938