Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Kale en Kokkie genieten van Ajax: "Fantastische acties van Antony"

30 augustus 2021, 21.30 uur · Aangepast 30 augustus 2021, 21.45 uur
Door AT5/NH Amsterdam · Foto: AT5

Ajax heeft met 5-0 gewonnen van Vitesse en dat was te verwachten volgens Kale en Kokkie. De mannen waren vooral te spreken over de goals en het goede spel van vleugelspeler Antony. Vitesse werd met 5-0 van de mat geveegd door Ajax. 

De Ajacieden zijn nog steeds niet tevreden over spits Haller, maar ook Blind moet zijn niveau gaan opkrikken. "Ik vrees voor de basisplek van Blind", zegt Kale. Daarnaast gaat er ook iets mis in de fanshop. Kokkie bestelde in juli zijn nieuwe thuisshirt, maar heeft nog niks binnen. "Ze moeten opschieten". 

Interlands

De eredivisie wordt al na drie speelronden onderbroken door interlands. Het Nederlands Elftal speelt aankomende week drie kwalificatieduels tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. Daley Blind, Davy Klaassen, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch, Steven Berghuis en Devyne Rensch zijn door bondscoach Louis van Gaal geselecteerd. Op zaterdag 11 september speelt Ajax uit in Zwolle tegen PEC om 18.45 uur. Vier dagen later staat de eerste groepswedstrijd in de Champions League op het programma tegen Sporting Portugal in Lissabon.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938