Start van hoofdcontent

Ajax

NL
V

Ajax-trainer Ten Hag gaat wisselspelers tegen Besiktas een kans geven

23 november 2021, 21.04 uur · Aangepast 23 november 2021, 21.18 uur · Door Thomas Brood

Ajax is al zeker van de volgende ronde in de Champions League. Woensdag speelt het in Turkije tegen Besiktas. "We willen winnen. We spelen tegen een tegenstander die vecht voor hun laatste kans en wij kennen de cultuur hier", waarschuwt Ten Hag zijn team.

De Ajacieden gaan riant aan de leiding in poule C met twaalf punten uit vier duels. Besiktas staat laatste met nul punten uit vier wedstrijden.

Andere spelers krijgen een kans 

Ten Hag gaat morgen spelers een kans geven die normaliter niet in de basis starten."Ik houd rekening met klachten van jongens en ik wil de ploeg verder ontwikkelen." Op de vraag welke spelers klachten hebben, wilde Ten Hag geen antwoord geven. Wel verwacht de trainer meer van zijn reservespelers. "De vorige keer dat we dat deden, gaven ze niet thuis. Dat ergerde me mateloos." 

De Amsterdammers moeten het woensdag stellen zonder de geschorste Edson Alvarez. Zijn logische vervanger is Davy Klaassen. Jurriën Timber staat op scherp. Mocht hij een gele kaart pakken, is hij voor het volgende CL-duel geschorst.

Belangstelling Manchester United in Ten Hag

Dit weekend werd bij het Engelse Manchester United trainer Ole Gunnar Solskjær ontslagen. Erik ten Hag zou in de belangstelling staan van de Premier League-club, maar de trainer zelf wil daar niets van weten. "Ik ben bezig met Ajax. Er heeft zich niemand gemeld. We willen titels halen dit seizoen bij Ajax. Dan moet vol de focus daarop zijn."

Besiktas - Ajax begint woensdag om 18.45 uur.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938