Ten Hag tevreden na duel met Sparta, Tadić hekelt 'kutgras'

28 november 2021, 20.00 uur · Aangepast 28 november 2021, 20.51 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Dušan Tadić is niet te spreken over het kunstgras waarop hij vanmiddag de wedstrijd tegen Sparta moest spelen. Kunstgras speelt volgens hem niet lekker en is altijd te hard of te droog. Toch is hij tevreden met het resultaat van vandaag. De aanvaller scoorde in de 36ste minuut de 0-1.

AT5

Ten Hag kijkt eveneens  tevreden terug op de wedstrijd. Hij loofde het aantal kansen van zijn ploeg. "We lieten ook een kans toe, maar je laat altijd wel wat toe. De tweede helft kwam Sparta niet en creëerden we ook minder. Een lelijke overwinning, maar ik ben er blij mee", aldus Ten Hag.