Start van hoofdcontent

Stad

nl

Man opgepakt voor betrokkenheid bij dood hoogbejaarde man (84) in Zuidoost

28 december 2021, 15.40 uur · Aangepast 28 december 2021, 17.11 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Een man van 33 is maandag aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van een hoogbejaarde man. Die 84-jarige man werd maandagochtend dood gevonden in zijn woning aan de Koornhorst in Zuidoost. De politie laat weten dat er sterk rekening mee wordt gehouden dat de bejaarde man door geweld om het leven is gekomen. Volgens buurtbewoners is de verdachte familie van het slachtoffer.

AT5 / Luuk Koenen

Rond 09.00 uur krijgen gisteren agenten de melding dat er een lichaam in de betreffende woning zou liggen. Ter plaatse treffen ze inderdaad het levenloze lichaam van de man aan en ook de 33-jarige man, die vervolgens is aangehouden.

"Verdachte is familie van het slachtoffer"

Buurtbewoners die AT5/NH Amsterdam daar heeft gesproken zijn enorm geschrokken. Ze kennen het slachtoffer als een lieve, rustige man. Volgens een aantal buren was er wel eerder 'gedoe' geweest bij de woning van de man. Ze vermoeden dan ook dat de aangehouden verdachte familie van het slachtoffer is. 

Medewerkers van Forensische Opsporing en recherche hebben ter plaatse onderzoek gedaan en sporen veiliggesteld. De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938