Start van hoofdcontent

Ajax

nl

'Ajax-trainer Ten Hag neemt Ihattaren mee naar bekerfinale tegen PSV'

16 april 2022, 16.10 uur · Aangepast 16 april 2022, 20.02 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Mohamed Ihattaren zit niet bij de wedstrijdselectie van Jong Ajax, dat het vanavond in de Keuken Kampioen Divisie opneemt tegen FC Volendam. Volgens Voetbal International komt dat omdat de 20-jarige middenvelder aan de selectie van het grote Ajax is toegevoegd. Jong Ajax-trainer John Heitinga bevestigt tegenover ESPN dat Ihattaren in ieder geval meetraint met het eerste.

Morgen staat in Rotterdam de bekerfinale tegen PSV op het programma. Nu blijkt dat Ihattaren niet meedoet met de beloften, kan Erik ten Hag ervoor kiezen om hem mee te nemen. Het zou de eerste keer zijn dat de oud-PSV'er bij de wedstrijdselectie van het eerste zit.

Lang uit de running

Ihattaren, die op dit moment nog wordt gehuurd van Juventus, sloot na een mislukt avontuur in Italië in de winterstop aan bij Ajax. De jeugdinternational had op dat moment al meer dan een half jaar geen wedstrijd gespeeld. Inmiddels heeft het gewezen toptalent al wat wedstrijdritme kunnen opdoen. Tot nu toe speelde hij 3 wedstrijden voor Jong Ajax, daarin scoorde hij één keer.

Jong Ajax neemt het vamiddag op tegen FC Volendam, dat op koers ligt voor promotie naar de Eredivisie. Het Kras-stadion, de thuishaven van de Volendammers, is daarom voor het eerst in 13 jaar uitverkocht.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938