Start van hoofdcontent

Stad

nl

Festivalgangers kunnen eindelijk weer los op DGTL: "Superlekker weer, het kan niet beter"

16 april 2022, 11.55 uur · Aangepast 17 april 2022, 14.16 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Festival DGTL is na twee jaar weer terug van weggeweest. Na een lange coronapauze gaan dit paasweekend duizenden mensen los op de NSDM-werf. Het Amsterdamse festivalseizoen is daarmee officieel geopend. 

De sfeer zit er goed in op de NDSM-werf. Festivalgangers zijn blij dat ze na twee jaar DGTL eindelijk weer kunnen bezoeken: "Het is geweldig, ook fijn dat het gewoon weer kan zonder testen", aldus een enthousiaste festivalbezoekster. 

Dj Julian Anthony is opgetogen dat hij weer kan doen wat hij het liefste doet: "Om na twee jaar te mogen draaien is supervet. Eigenlijk best wel onbegrijpelijk. Het is superlekker weer. Het kan niet beter." 

Zomer vol festivals 

Met DGTL is het festivalseizoen geopend. Menig bezoeker heeft nog veel andere festivals op de planning staan dit jaar. "Ik heb denk ik om de twee weken een festival. Ik heb mijn hele zomer volgepland", zegt een bezoeker. 

Ook de dj heeft vertrouwen in een zomer vol feestjes: "Mensen hebben stilgezeten, binnen gezeten, artiesten hebben binnen gezeten. Ik denk dat het een hele wilde zomer wordt."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938