Start van hoofdcontent

Stad

nl

Wisselvallig weer houdt voorlopig aan

24 mei 2022, 09.53 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Het weer van de komende dagen ziet er wisselend uit. Perioden van zon worden afgewisseld met bewolking en hier en daar een bui. Vanaf vrijdag is het koel met beduidend lagere temperaturen.

Nadat we vanochtend te maken krijgen met een mix van zon en wolkenvelden, trekken er vanmiddag buien over het land. Tussen de buien door schijnt ook geregeld de zon. Het kwik komt vandaag uit op een graad of 16, schrijft Weeronline.

Woensdag is er wat meer ruimte voor de zon en is het in de ochtend overal droog. In de middag neemt de bewolking geleidelijk toe. Ook staat er een matig tot vrij krachtige zuidwestenwind. Het wordt een graad of 19.

Ook donderdag is er sprake van zon met bewolking en kunnen we in de middag een bui verwachten. De temperatuur komt uit op een graaf of 19. Vrijdag zijn er perioden met zon, maar kan er hier en daar ook een bui vallen.

In het weekend is het licht wisselvallig met een mix van zon en wolken. Vooral zaterdag trekken buien over het land, maar ook zondag blijft het niet helemaal droog. Er waait een matige noordwestenwind. We moeten rekening houden met frissere temperaturen van 14 tot 17 graden. Ook na het weekend blijft het wisselvallig, zo is de verwachting.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938