Start van hoofdcontent

Stad

nl

Donny Roelvink zwaargewond na opnames videoclip: "Ben heel erg geschrokken"

14 juni 2022, 09.06 uur · Aangepast 14 juni 2022, 13.34 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Donny Roelvink is maandag zwaargewond in het ziekenhuis beland nadat hij bij het opnemen van een video werd aangereden door een auto. De realityster vertelt dat zelf via Instagram.

"Het is heel snel gegaan", vertelt Roelvink. "Ik weet alleen nog dat ik een klap voelde. Een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance."

De Telegraaf weet te melden dat Roelvink is aangereden door een hummer, die bestuurd werd door een vriend van hem. "Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman”, vertelt vader Dries aan de krant. In de video is te zien hoe Coleman op straat een zware fitnessoefening uitvoert.

'Gelukkig niet erger'

In het geval van Roelvink ging het dus helemaal mis: hij kan naar eigen zeggen van geluk spreken dat hij het na kan vertellen. "Wonder boven wonder ben ik niet in levensgevaar geweest. Dit ziet er natuurlijk heel heftig uit. Maar op een paar gebroken ribben en een kleine klaplong na is het gelukkig niet erger dan dat geworden."

"Ik ben wel heel erg geschrokken", vervolgt Roelvink. "Ik had niet verwacht dat zoiets kleins zo fataal had kunnen zijn. Ik zat gisteren nog met vrienden te barbecueën in de tuin. En de volgende dag lig je dan hier. Dat heeft je dan wel even die reality-check van: hé, het kan zo klaar zijn. Het gevaar zit in een klein hoekje. Dit heeft me vooral mentaal heel erg geraakt."

Boodschap

Maar fysiek had het dus slechter af kunnen lopen: "Ik wilde gewoon even laten weten dat het ondanks alles dus goed met me gaat. Ik wil op deze manier ook de boodschap overdragen dat je van elk moment in het leven moet genieten. Het gevaar kan in een klein hoekje zitten."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938