Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Gewapende overval op darkstore Zeeburgerpad

19 juni 2022, 07.45 uur · Aangepast 19 juni 2022, 10.17 uur · Door AT5/NH Amsterdam

Een darkstore aan het Zeeburgerpad in Oost is vannacht door drie gewapende mannen overvallen. Het trio nam meerdere sloffen sigaretten mee als buit. Tijdens de overval waren er vijf medewerkers in het pand aanwezig, niemand raakte gewond. 

Rond 04.35 uur vannacht drong het drietal met bivakmutsen over hun hoofd en in het bezit van een mes een vuurwapen het magazijn binnen. In het magazijn waren vier medewerkers en een beveiliger aanwezig. Een getuige laat weten aan AT5/ NH Amsterdam dat iedereen van de overvallers op de grond moest gaan liggen. 

Vervolgens werden er een aantal tassen sloffen sigaretten gevuld. Daarna ging het drietal op een gereedstaande scooter er vandoor richting de Zeeburgerdijk. De politie is nog op zoek naar het drietal. De recherche heeft de videobeelden van de bewakingscamera's laten veiligstellen en de bewaker is meegegaan om een verklaring af te leggen. 

Het is niet de eerste keer dat het magazijn doelwit was van een overval. Begin februari van dit jaar drongen er ook meerdere overvallers met een vuurwapen het magazijn binnen. De overvallers gingen er ook toen met de buit vandoor op scooters. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938