Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Veel frustratie bij Ajax-fans door wachtrij Champions League-kaarten: "Belachelijk"

1 september 2022, 11.55 uur · Door AT5

Vanmorgen om 10 uur was het zover, de tickets die nog over waren voor de Champions League-wedstrijden van Ajax gingen in de verkoop. De seizoenkaarthouders konden eerder hun tickets kopen en dan was het vandaag de beurt aan de leden van de supportersvereniging SVA. Dat zijn er duizenden en dat hebben ze geweten. 

Urenlang stonden ze in een digitale rij, die wachtrij werd opeens teruggezet in tijd en als je dan toch een kaartje kon kopen was de 'service' opeens niet meer beschikbaar. Op Twitter regende het klachten aan het adres van Ajax Fancare.

Ajax heeft op het programma voor de groepsfase een aantal geweldige affiches staan. Het Schotse Rangers FC, Liverpool en Napoli komen naar de Johan Cruijff Arena om zich te meten met de Amsterdammers. Voor veel fans wedstrijden waar ze graag live aanwezig bij zijn. 

Dat gaat alleen, zoals wel vaker bij de ticketshop van Ajax, niet echt soepel. Op Twitter laten veel supporters weten dat er van alles misgaat. "Vaak ga je in rijen vooruit, maar bij Ajax ga je vooral achteruit", laat één van hen weten. Met een wachtrij-balkje die achteruit gaat hebben meer supporters mee te maken.

Wegvallende service

Een ander probleem wat supporters meemaken is dat als ze er eindelijk door zijn de service wegvalt. "Gaat goed ajax. Neefje eindelijk erin krijg je dit... RvC zit zeker weer ergens mee te bemoeien", schrijft een supporter. 

Het Twitter-account van Ajax Fancare is druk bezig met alle vragen en klachten te beantwoorden. Volgens hen gaat de balk van de supporters achteruit doordat er 'minder Ajacieden toegelaten worden waardoor de verwachte tijd weer langer wordt'.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938