Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Gewonde na vechtpartij in Noord, mogelijk ook geschoten

8 september 2022, 16.41 uur · Aangepast 8 september 2022, 21.40 uur · Door AT5

Bij een vechtpartij op Loenermark in Noord is vanmiddag iemand gewond geraakt. Mogelijk is er tijdens de vechtpartij ook geschoten, maar dat kan de politie niet bevestigen. 

Rond 16.15 uur werden hulpdiensten opgeroepen voor een melding van een schietpartij. Agenten in kogelwerende vesten kwamen ter plaatse. 

Ambulance

Ongeveer een halfuur na de eerste melding kwam er een gewonde man uit een flat gelopen. Agenten hebben hem onderzocht en de meldkamer gevraagd een ambulance te sturen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hij kreeg een papieren zak om zijn handen, vermoedelijk omdat zijn handen onderzocht worden op kruitsporen.

Nadat de gewonde man per ambulance was afgevoerd, kwam er een politiebusje met een andere man de straat in rijden. Hij bleek iets verderop door agenten te zijn opgepakt. Zijn spullen zijn door agenten in beslag genomen.

Kogelhuls

Na de vechtpartij werd er een kogelhuls op straat gevonden. Op foto's is te zien dat de forensische opsporing de huls fotografeert. 

Een woordvoerder van de politie zegt dat er nog onderzocht wordt of er inderdaad geschoten is. Ze spreekt van een 'vechtpartij met meerdere betrokkenen'. 

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938