Start van hoofdcontent

Ajax

nl

Kale en Kokkie ergeren zich groen en geel aan Schreuder: "Respect bij de spelers is weg"

9 januari 2023, 20.35 uur · Door AT5

Op de eerste speeldag van de tweede seizoenshelft wist Ajax opnieuw niet te winnen. De laatste overwinning van de Amsterdammers is ondertussen vijf wedstrijden geleden. Kale en Kokkie snappen niks meer van de keuzes van trainer Alfred Schreuder. 

In een ouderwets Ajax-café op de Zeedijk bespreekt het duo de tweede plaats van Ajax en alle andere zaken die spelen rond de club. Volgens het tweetal ligt het niet allemaal aan Schreuder, maar moet 'de hele organisatie' verbeteren. "Schiet mij maar lek, het heet beleid en niemand weet ondertussen waar 'ie nog aan toe is", aldus Kale. 

Kokkie merkt wel dat het respect bij de spelers voor de oefenmeester weg is. "Hij heeft van de week op een training Kenneth Taylor als laatste man geprobeerd. Toen hij dat op het trainingsveld zei, is hij letterlijk door de hele selectie uitgelachen", zo weet Kokkie te melden. 

Het enige lichtpuntje van een verder 'zeer klote' Ajax, was de wedstrijd van Francisco Conceição. "Hoeveel keer hebben wij al niet gezegd dat je die kleine Portugees erin moet zetten. Hij deed alles goed, hij zorgde voor zoveel dreiging."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938