Start van hoofdcontent

Stad

nl

Twee aanhoudingen na schoten op portiekdeur in Kinkerstraat

22 mei 2023, 20.35 uur · Aangepast 22 mei 2023, 22.57 uur · Door AT5

Nadat er op een portiekdeur aan de Kinkerstraat meerdere schoten zijn gelost, heeft de politie in de Eerste Constantijn Huygensstraat twee mannen aangehouden. De politie benadrukt dat het mogelijk 'niet de juiste verdachten zijn' en is mede daarom dringend op zoek naar getuigen.

De politie werd rond 19.45 uur gealarmeerd nadat er door meerdere mensen in de omgeving van de Kinkerstraat schoten waren gehoord. In eerste instantie werden er geen sporen aangetroffen. Later werd duidelijk dat een portiek in de Kinkerstraat was beschoten. 

Volgens de politie zijn zeker drie schoten gelost, onder meer in een raam en in een deur naar het trappenhuis dat op meerdere woningen is aangesloten. Ook zijn er kogelhulzen gevonden. Niemand raakte door de schoten gewond.

De politie heeft na een zoekslag twee mannen aangehouden in de Eerste Constantijn Huygensstraat. Op beelden die rondgaan op Whatsapp is te zien dat de mannen op een breed afgezette straat onder schot worden gehouden. Een woordvoerder laat weten dat nog geheel onduidelijk is of dit de verdachten zijn waarnaar gezocht wordt.

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938