Start van hoofdcontent

Misdaad

nl

Naar wiet ruikend postpakketje leidt politie naar drugsopslag in Nieuw-Sloten

5 juli 2024, 14.25 uur · Door AT5

Door een behoorlijke wietgeur aan een verdacht postpakketje heeft de politie een drugsopslag in een woning aan het Wannepad in Nieuw-West ontdekt. Na de melding over het sterk ruikende pakketje deed de politie een inval en werden er verschillende soorten harddrugs aangetroffen. De woning is op last van burgemeester Femke Halsema voor drie maanden gesloten. 

Inter Visual Studio

Begin mei kreeg de politie de melding binnen van het verdachte pakketje dat naar wiet rook. Vanwege de melding werd er een onderzoek gestart naar het geadresseerde pand. Daar deed de politie niet veel later een inval. 

In de woning trof de politie wiet, cocaïne, LSD, 2C-B, MDMA en ketamine aan. Van laatstgenoemde werd het meest aangetroffen, ruim 45 kilo. Het verdachte pakketje werd ook in het pand gevonden, daar bleek uiteindelijk een halve kilo aan wiettoppen in te zitten. Tijdens de inval wist de politie twee verdachten aan te houden die op dat moment in de woning aanwezig waren. 

Vanwege de aanwezigheid van de grote hoeveelheid drugs, heeft Halsema besloten om voor drie maanden het pand te sluiten. "Met de sluiting van bovengenoemde woning wil ik naar buiten laten zien dat er geen drugs meer wordt verhandeld vanuit de woning."

💬 Whatsapp ons!
Heb jij tips? Of een interessante foto of video gemaakt? Stuur ons jouw nieuws op 0651190938