Start van hoofdcontent

Stad

nl

It's troeft concurrentie nog één keer af

23 februari 2011, 15.07 uur · Aangepast 24 februari 2011, 09.30 uur

Lange rijen voor elektronicaketen It's woensdag. De filialen aan de Kinkerstraat en de Burgemeester de Vlugtlaan houden opheffingsverkoop en dat was een hoop mensen niet ontgaan.

Het moederbedrijf van It's vroeg eind vorige maand surceance van betaling aan en alle 118 winkels en webshops werden per direct gesloten.

De winkels gaan deze week nog één keer open en volgens omstanders stond er vanmorgen om 10.00 uur op de Kinkerstraat al snel een rij tot op de trambaan. Voor de ingang van het filiaal staat sindsdien continu een groep van dertig tot veertig mensen klaar om naar binnen te gaan.

De klanten mogen in kleine groepjes naar binnen en er is een beveiliger ingehuurd om het geheel in goede banen te leiden. Na de aankopen kunnen de gelukkigen het pand via de achterkant weer verlaten.

Ook vrijdag kunnen mensen nog profiteren van 'kortingen tot wel 70 procent'. Dan zijn de It's-filialen in Bos en Lommer en Osdorp aan de beurt.

Klanten die overigens een product hebben besteld of een reparatie hebben ingeleverd bij It's kunnen zich aanmelden via de website www.impactretail.nl.

Kijk voor meer foto's van wachtende mensen op Gespot.