Start van hoofdcontent

Stad

nl

'Badr Hari tuigde nóg een man af'

28 juli 2012, 11.47 uur · Aangepast 19 februari 2013, 17.11 uur

Volgens het Parool zou Badr Hari afgelopen december een man in elkaar hebben geslagen in café 'de kleine Cooldown' in de Lange Leidsedwarsstraat.

Het zou gaan om de broer van een vrouw die een relatie had met Hari. De bekende kickbokser zou hem onder meer een kopstoot hebben gegeven. Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op aan zijn gezicht.

Het slachtoffer deed volgens het Parool geen aangifte, omdat hij door de kickbokser en een paar van zijn vrienden met 'zware bedreigingen ervan werd weerhouden om naar de politie te gaan'. De recherche hoopt echter dat het slachtoffer alsnog aangifte gaat doen.

Hari's advocaat Van der Werf laat weten graag een reactie te geven op de nieuwe aantijging. Hij kan dat echter niet omdat zijn client in volledige beperking zit. Dat betekent dat zowel de advocaat als justite geen mededelingen over de zaak mogen doen.

Hari meldde zich woensdagavond op het politiebureau. Hij is officieel verdachte in twee zware mishandelingen en blijft nog twee weken langer in voorarrest zitten.