Start van hoofdcontent

Stad

nl

'Gedupeerde reizigers Zuidoost krijgen geld terug'

11 december 2012, 19.32 uur · Aangepast 13 december 2012, 19.45 uur

De eigenaresse van reisbureau Elegant Travel in Zuidoost heeft beloofd dat alle reizigers die een ticket naar Suriname hebben geboekt een vervangend ticket krijgen, of anders hun geld terug.

Hazragatoen Mohamedhoesein kwam afgelopen weekend onder vuur te liggen, toen gedupeerde reizigers in Zuidoost verhaal kwamen halen bij haar reisbureau. De ontevreden klanten hadden vliegtickets geboekt naar Suriname, maar deze niet ontvangen, waarna de eigenaar van het reisbureau plots niet meer te bereiken was.

Dinsdag slaagde AT5 er eindelijk in contact met haar te krijgen. Ze claimt druk bezig te zijn met het regelen van de zaak en wijt het uitblijven van de tickets aan een probleem met een financier. 'Niet iedereen kan op tijd weg, maar ik doe m'n best om iedereen desnoods op een andere dag weg te krijgen. Anders krijgen deze mensen hun geld terug', stelt Mohamedhoessein.

Ondanks deze belofte stonden er dinsdag opnieuw boze mensen voor het reisbureau. Sommige klanten hebben namelijk zelf maar een vervangend ticket aangeschaft en eisen direct hun geld terug.