Start van hoofdcontent
nl

Fans op Schiphol hebben voor niks heel erg lang gewacht

10 november 2013, 19.18 uur · Aangepast 12 november 2013, 16.30 uur

Een heleboel fans stonden de afgelopen uren (soms zelfs dagen) op Schiphol te wachten op hun favoriete boyband. De idolen vertrokken helaas via de achterdeur.

Vanochtend vroeg stonden er volgens getuigen al zo'n honderd meiden te wachten op zangers Kris en Suho van de Zuid-Koreaanse boyband Exo. De jongens zijn genomineerd voor een MTV Award en die worden vanavond uitgereikt in de Ziggo Dome.

Sommige fans stonden naar eigen zeggen al twee dagen te wachten in de aankomsthal. Anderen twaalf uur, of tien uur. Maar toen het vliegtuig met de Zuid-Koreaanse popsterren eindelijk arriveerde in Nederland, vertrokken de jongens via een achterdeur. De fans die stonden te wachten hebben ze geen moment kunnen zien.

Hoewel de fans in tranen zijn, geloven ze geen moment dat hun idolen persoonlijk de keuze hebben gemaakt om niet even 'hallo' te komen zeggen. Ze geven de beveiliging van Schiphol en de mensen van MTV de schuld. Sterker nog, volgens de fans zijn Kris en Suho zelf ook geschokt dat ze de fans niet konden ontmoeten. Daarom hopen ze nu nog meer dan ze al deden dat Exo vanavond de felbegeerde MTV Award mee naar huis neemt.

I HATE THIS AIRPORT AND ALL THE PEOPLE THEY WONT LET US SEE KRIS AND SUHO THEY ARE TAKING ANOTHER WAY TO THEIR CAR

— ExoNL (@LoveKPopNL) November 10, 2013

I am so upset like fucking kill yourself MTV woman yyou cant just do that to us My only chance to see a kpop artist my bias kris and suho

— ExoNL (@LoveKPopNL) November 10, 2013

I hope @mtvema are happy they made a lot of EXO fan cry at Schiphol

— Envy (@envytje) November 10, 2013

Im at the airport for almost 12hours and other people are here for maby 1 Day. And exo was sneaked away ....

— #EMAzing EXO ~ ♥ (@Exo_Horoscopes) November 10, 2013

Waited nearly 10 hours at the airport for nothing #EMAzing EXO

— ... (@Krisyyoo) November 10, 2013

Kris & Suho arrived about 10 minutes ago @ Schiphol airport. They left through the backdoor cr: missmanfreda im not ready yet #EMAzing EXO

— ???♥ (@LovenGirls_EJ) November 10, 2013