(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Cultuur

0 reacties

Op 31 oktober krijgen beelden in het Vondelpark een stem. Met een speciale app kunnen bezoekers dichter Vondel horen mopperen op zijn sokkel en nodigt de Stedemaagd je -nogal onvriendelijk- uit het park te betreden.

4 reacties

Het dak ging eraf vanmorgen vroeg bij de Hermitage. Enorme schilderijen die miljoenen waard zijn, werden naar binnen getakeld voor de tentoonstelling 'Hollanders van de Gouden Eeuw'. En dat is nogal een precisieklus.

2 reacties

Tussen alle grootschalige en vooral dure feesten tijdens het Amsterdam Dance Event, was Thuishaven de absolute rebel.

19 reacties

De Volkskrant maakte maandagmorgen gehakt van een ADE-optreden van DJ Afrojack. De dj zelf lijkt er echter niet wakker van te liggen.

2 reacties

Maandagmorgen wordt een deel van het dak van de Hermitage getild voor de verhuizing van vijftien schilderijen.

2 reacties

Cellist Anner Bijlsma ontving vanavond een nieuwe prijs die naar hem vernoemd is én hij werd geridderd in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

2 reacties

De Jan Wolkers Prijs 2014 voor het beste Nederlandse natuurboek is in het radioprogramma Vroege Vogels uitgereikt aan onze stadsbioloog Remco Daalder.

36 reacties

DJ Hardwell uit Breda is opnieuw de beste diskjockey ter wereld. Net als vorig jaar staat de 26-jarige Robbert van de Corput, zoals hij in het echt heet, op de eerste plaats van de DJ MAG Top 100.

1 reactie

Eén van de oudste homo-cafés in de stad is jarig: Amstel Fifty Four, ooit begonnen als Amstel Tavernee, viert zaterdag het 50-jarig jubileum.

4 reacties

Tijdens ADE kan er massaal worden gedanst op de meest hippe en moderne locaties. Naast de normale clubs zijn er ook een aantal heel bijzondere zalen die hun deuren openen voor het publiek.