(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Cultuur

1 reactie

Het multiculturele MC Theater bij de Westergasfabriek staat op omvallen. Dit weekend wordt het personeel geïnformeerd over de toekomst van het theater, dat de plek voor de 'Urban Arts' in de hoofdstad wilde zijn.

0 reacties

De PVV wil weten hoeveel subsidie kunstenaar Quinsy Gario, een fel tegenstander van Zwarte Piet, heeft gekregen voor een voorstelling in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

1 reactie

Mirik Milan mag de komende twee jaar aanblijven als nachtburgemeester in de stad. Donderdagnacht om 24:00 uur precies werd Milan in club TrouwAmsterdam in Oost herkozen.

1 reactie

De ijstijd komt naar de hoofdstad. De expositieruimte Amsterdam EXPO biedt vanaf 27 november onderdak aan Giants of the Ice Age, een tentoonstelling over de wereld van de Neanderthalers en dieren die leefden tijdens de ijstijd zo'n 30.000 jaar geleden.

7 reacties

Er is vandaag flink wat te doen rondom het populaire Sesamstraat-karakter Pino.

4 reacties

De wetenschapsorganisatie KNAW heeft een optreden van Diederik Stapel op het Discovery Festival geblokkeerd.

1 reactie

Na een hele zomer in de steigers is het Compagnietheater aan de Kloveniersburgwal klaar voor een verse start. Een flinke verbouwing moet het theater, van oorsprong een kerk, nog beter tot haar recht laten komen.

0 reacties

Een groot deel van het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) speelt zich dit jaar af langs de Amstel. Het festivalhart verplaatst zich van het Rembrandtplein naar enkele cafés en theaters langs het water.

23 reacties

Een bezoeker van club Trouw is vannacht bestolen van zijn schoenen. Neal leende ze uit aan een meisje, die ze naar eigen zeggen wilde gebruiken om erop te dansen.

35 reacties

Buurtbewoners en organisatoren zien de plannen van de VVD om het Kwaku-festival compacter te maken niet zitten. 'Doordeweeks moet ik werken. Oprotten met de VVD.'