(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Cultuur

0 reacties

Met optredens van Waylon, een koor van 120 man van De Nederlandse Opera en een gratis concert van Acda en De Munnik, is gisteravond de 37e editie van de Uitmarkt begonnen. Naar schatting 30.000 mensen woonden de de opening op het Museumplein bij.

7 reacties

Op de Oostpunt van het Zeeburgereiland begon vanavond het tweede weekend van het Magneetfestival. Een festival met Muziek, theater, dans, bouwwerken en allerlei soorten kunst.

0 reacties

De zomer is weer zo goed als voorbij en dat betekent dat het cultureel seizoen weer gaat beginnen. Om alvast in de stemming te komen en te bedenken wie je waar en wanneer wilt gaan zien, barst vanavond de Uitmarkt weer los.

6 reacties

Gisteren werd dan eindelijk de film 'De Overgave' vertoond in het Ketelhuis. En niet iedereen was erg enthousiast, tijdens een vraaggesprek na de film kreeg regisseur Paul Ruven flinke kritiek.

0 reacties

Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen dit weekeinde weer hun hart ophalen tijdens de 37e editie van de Uitmarkt op en rond het Museumplein en het Leidseplein.

2 reacties

Componist Willem Jeths, theatermaker Jeffrey Meulman en designstudio Moniker zijn de winnaars van de Amsterdamprijs voor de Kunst 2014.

0 reacties

Een groep schippers is met zeilschepen naar Berlijn gevaren om stukken Berlijnse Muur op te halen. Een van de stukken komt in de Melkweg te staan.

1 reactie

De cast van de bioscoopfilm Bloed, Zweet & Tranen is versterkt met de acteurs Fedja van Huêt, Hadewych Minis, Eric Corton, Marcel Hensema, Loek Peters en Raymond Thiry.

6 reacties

De tv-serie Penoza krijgt een vierde seizoen. De opnames beginnen deze winter en de afleveringen zijn volgend najaar te zien.

4 reacties

Terwijl de atleten zich in het zweet werken, kunnen bezoekers niet alleen de wedstrijden zien, maar ook picknicken, luisteren naar muziek en als ze willen ook nog winkelen.