(advertentie)

Top of this page Skip navigation, go straight to the content

Cultuur

0 reacties

Theatergezelschap Parels voor de Zwijnen brengt met haar nieuwe voorstelling Dames van de Beethovenstraat een ode aan een groep eigenzinnige bewoonsters uit die straat.

0 reacties

Zangeres Jenny Arean, jazzartiest Wouter Hamel en violiste Liza Ferschtman treden dit jaar op tijdens het Bevrijdingsconcert op 5 mei in Amsterdam.

13 reacties

In de Rivierenbuurt is een prullenbak neergezet met levende vissen er in.

4 reacties

Bij het Anne Frank Huis staat een indrukwekkende rij. De wachttijd loopt op tot tussen de twee en drie uur.

1 reactie

Jantjes Verjaardag heeft een nieuwe huiszanger. De grote finale werd gisteravond door Quido Urgert gewonnen.

1 reactie

Het afscheidsconcert van de ernstig zieke Thé Lau is vanwege de enorme belangstelling verplaatst van Paradiso naar de Heineken Music Hall.

0 reacties

Het is bijna Pasen en dus ook weer tijd voor één van de bekendste composities van Bach de Matthäus-Passion. In de Obrechtkerk in Zuid werd het lijdens- en sterfverhaal van Jezus op een wel heel bijzondere manier verbeeld.

1 reactie

Ze houdt van Amsterdam en dan met name van coffeeshops. Maar goede kans dat Miley Cyrus haar concert in de Ziggo Dome moet afzeggen en dus niet naar de stad komt op 2 mei.

1 reactie

Het begin dit jaar failliet verklaarde cultureel centrum Felix Meritis komt weer tot leven. Fotografiemuseum Foam heeft in opdracht van de gemeente het komende half jaar de programmering op zich genomen.

1 reactie

Dimitri Verhulst schrijft het Boekenweekgeschenk voor de Boekenweek van volgend jaar.