Start van hoofdcontent

Stad

nl

Moord Stefan Regalo Eggermont (30) roept alleen maar vragen op

15 juli 2014, 18.21 uur · Aangepast 18 juli 2014, 16.33 uur

De politie is naarstig op zoek naar informatie over de zaterdag doodgeschoten Stefan Regalo Eggermont.

De 30-jarige Eggermont werd zaterdagnacht in de Conradstraat in zijn auto met meerdere kogels om het leven gebracht. Het slachtoffer had geen crimineel verleden en was werkzaam bij een Amsterdams evenementenbureau. De recherche is nu op zoek naar mensen met meer informatie over bijvoorbeeld mogelijke zakelijke of persoonlijke conflicten. 

Ook wil de politie weten of er mensen zijn die Eggermont voorafgaand aan de schietpartij hebben zien rijden in een blauwe Fiat Punto. In Oost werd na de schietpartij een brandende Volkswagen Golf gevonden, ook over deze auto is de politie op naar informatie.

De Golf werd vorige week donderdagnacht gestolen op de Jacob van Lennepkade, toen nog met het Nederlandse kenteken 99-HSG-6. .Toen de auto werd gevonden op de Flevoparkweg zat er het Duitse kenteken KS342A op. 

Geruchten
Er gaan geruchten dat Eggermont het slachtoffer is van een persoonsverwisseling. Hij was in het verleden onder andere werkzaam als leraar en heeft ook enige tijd een hamburgerrestaurant gerund dat uiteindelijk failliet is gegaan. Eggermont woonde met zijn vrouw en kind om de hoek van de plek waar hij werd doodgeschoten.