Start van hoofdcontent

Stad

nl

Agente mishandeld bij ruzie Bos en Lommer

16 augustus 2014, 11.47 uur · Aangepast 20 augustus 2014, 17.04 uur

Bij een ruzie in een woning in de Bloys van Treslongstraat in Bos en Lommer is een politieagente mishandeld.

In de woning op de derde etage was eerder een feestje. De politie was daar op afgekomen wegens een ruzie. Toen politieagenten de woning rond 03.45 uur binnen gingen,  keerde men zich tegen hen en werd een voorwerp naar een politieagente gegooid. Een politiewoordvoerder laat weten dat een man zich niet wilde identificeren. Toen hem werd verteld dat hij aangehouden zou worden, gooide een andere man een voorwerp naar de agente. Er werd meteen assistentie van collega's aangevraagd waarop meerdere politie-eenheden naar de woning toe kwamen.

De vrouwelijke politieagent is gewond aan haar hoofd en heeft letsel aan haar kaak. Ze is door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft vijf verdachten in de woning aangehouden. Ze zijn allen naar het politiebureau gebracht. Het gaat om vier mannen en een vrouw.

Rond 02.15 uur was de politie ook al in de Bloys van Treslongstraat voor een straatroof. Een vrouw werd van haar tas beroofd door een man die nog voortvluchtig is. Het slachtoffer raakte bij deze straatroof gewond, aldus een ooggetuige.