Start van hoofdcontent

Stad

nl

'Kopstuk Amsterdamse onderwereld in Spanje geliquideerd'

28 augustus 2014, 23.20 uur · Aangepast 2 september 2014, 00.52 uur

In het Spaanse Marbella is vanochtend een schietpartij geweest. Vermoedelijk is daarbij een kopstuk van de Amsterdamse onderwereld om het leven gekomen.

Een man overleed aan zijn verwondingen die hij opliep bij de schietpartij in een winkelcentrum in het Spaanse Marbella. Mogelijk gaat het om  de beruchte Amsterdamse crimineel Samir B., alias 'Scarface'. Dit is nog niet bevestigd. Spaanse media spreken van een afrekening in het criminele milieu. De website Crimesite meldt dat het 35-jarige slachtoffer werd vergezeld door zes of zeven personen en dat zij op het moment van de schietpartij een bar verlieten.

Twee schutters zouden meerdere schoten op hem hebben afgevuurd. Samir wordt in verband gebracht met grootschalige cocaïnesmokkel.

Weer grote Marokkaanse gangster doodgeschoten in Spanje. Vermoedelijk gaat het om 'scarface'.

— wilson boldewijn (@wilsonboldo) August 28, 2014

Het slachtoffer van de schietpartij in Malaga vanochtend zou een kopstuk binnen de Marokkaans-Amsterdamse onderwereld zijn.

— WouterLaumans (@WLaumans) August 28, 2014

Advocaat van het vermeende slachtoffer geeft 'geen commentaar' en wilniks bevestigen.

— WouterLaumans (@WLaumans) August 28, 2014

Onderwereld in rep en roer. Vanmorgen zou in Malaga een van de allergrootsten (in Europa zelfs) zijn geliquideerd. Marokkaanse Amsterdammer.

— Schrijver (@schrijver) August 28, 2014