Start van hoofdcontent

Stad

nl

Live discussie over bijzondere gezinnen

25 november 2014, 13.48 uur · Aangepast 25 november 2014, 22.19 uur

Amsterdamse gezinnen zijn er in alle soort en maten. Twee moeders, een alleenstaande vader of twee pleegzusjes. Al die bijzondere gezinnen staan centraal in Basta.

Het AT5-schooltelevisieprogramma Basta besteedt de hele maand aandacht aan bijzondere gezinnen in Amsterdam. En vandaag is er een live discussie over al deze verschillende gezinssamenstellingen.

In deze Basta Live reageren de kinderen van de Flevoparkschool via Google Hangout op verschillende stellingen zoals; 'opgroeien in een gezin met twee vaders of twee moeders levert problemen op' en 'kinderen uit een groot gezin krijgen niet genoeg aandacht'. In de studio ontvangt presentator Iven Cudogham opvoedkundige Mariëlle Beckers. Levert het inderdaad problemen op wanneer je opgroeit met twee vaders of twee moeders? En krijgen kinderen uit een groot gezin echt niet genoeg aandacht? Iedereen kan vandaag tussen 13.00 en 13.30 uur live meekijken naar Basta Live.

Ga naar bastaschooltv.nl en klik op de Amsterdam is Thuis fotobanner. Je wordt dan automatisch doorgeschakeld naar de videopagina.

Wilt u thuis ook uw mening geven tijdens Basta Live? Dat kan uiteraard via Twitter. Vergeet niet de hashtag #Amsterdamisthuis te gebruiken.